• kld11
  • Filter manufacturing expert
  • Strict quality control

Produk Produk

Hebei Kanglida logam jaring Co, Ltd! Lokasi kami nyaéta Anping County, Propinsi Hebei, anu ogé katelah "kampung halaman layar sutra" di Cina. Kami mangrupikeun salah sahiji produsén luhur sareng éksportir tina kawat bolong Cina sareng produk kawat bolong. Ti saprak 1992, urang ngagaduhan 20 taun pangalaman dina tenun kawat mesh.Our perusahaan mangrupikeun produsén saringan profesional.

Bengkel