Tentang Kami

TENTANG ABDI

Profil Perusahaan

Wilujeng sumping ka Hebei Kanglida Metalnet Co, Ltd.! Lokasi kami nyaéta kabupaten Anping, propinsi Hebei, anu ogé disebat "Hometown of wire mesh" di cina. Kami mangrupikeun salah sahiji pabrik luhur sareng ékspor kawat bolong sareng produk kawat lawon di China. Dimimitian ti taun 1992, urang ngagaduhan 20 taun pangalaman dina kawat bolong kawat.

Perusahaan kami nyaéta pabrikan khusus tina bolong saring bolong. Pabrikna ngagaduhan lahan daratan leuwih ti 56,000 meter pasagi, melak earea 36000 meter pasagi, langkung ti 230 pangembang kawat bolong sareng panen peralatan, langkung ti 300 karyawan, kalebet eksekutif, teknisi, sareng juru tulis. Jilid penjualan taunan 23 juta USD. Sareng sadaya produk kami kanggo ékspor, kami mangrupikeun produsén luhureun lawon kawat saringan di China. Filter kawat bolong / lawon anu disayogikeun ku kami digolongkeun kana logam sareng nonmetal. Kawat saring logam meshes ngagaduhan bolong baja tahan karat, bolong baja karbon rendah sareng bolong kuningan, sareng sanésna Meshes sanésal biasana bolong nilon sareng bolong poliéster. Langkung 20 taun pangalaman dina penyambungan bolong kawat saringan, 100% tés sareng sistem tilas produk lengkep parantos kéngingkeun urang tetep pangsaosan pasar di Jerman, AS, Jepang, Eropa, Amérika, sareng pasar Asia Tenggara.

1

Pengenalan Umum Produk Kawat Kabel Kami:
Nalika mikaresep kalungguhan anu ngarah dina kawat bolong sareng lawon kawat, Hebei Kanglida Metalnet Co, Ltd. nyayogikeun bolong kawat stainless, bolong kawat bolong sareng produk kawat bolong anu sanés. 

Produk kawat waja tahan karat sareng produk kawat logam kawat sanés anu parantos diekspor ka Éropa, AS, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Afrika sareng sabagian bagian sanésna. 
Sanaos urang perhatosan langkung seueur kana usaha teras dina produk kualitas anu langkung saé, sistem manajemén kualitas kami kalayan pembuatan sareng penjualan jaringan kawat bolong parantos disatujuan ku ISOQAR kana standar ISO9001: 2008 dina Oct.18,2001.

 

Pangalaman
Daérah

Jaringan kawat waja dawai sareng lawon kawat seueur dianggo dina Otomatis, plastik sareng karét, tékstil serat kimia, pétrokimia.

Upami anjeun kabetot dina bolong kawat sareng produk lawon kawat, sumangga kami terangkeun syarat-syarat rinci anjeun. Punten pastikeun yén aya pesen ti anjeun bakal masihan perhatian sareng ati-ati. Urang napelkeun pentingna komunikasi anu ikhlas sareng para nasabah. Anjeun wilujeng sumping ka ngirim ku email atanapi fax pertanyaan pikeun pesenan uji coba. 

Pembungkusan kami bébas tina bungkus papan multilayer fumigated, sareng tiasa disaluyukeun

Sértipikat ISO

Sistem manajemén kualitas urang kalayan manufaktur sareng penjualan jaringan kawat bolong parantos disatujuan ku ISOQAR kana standar ISO9001: 2000 dina Oct.18, 2001. Ieu hartosna yén palanggan kami tiasa nampi jaminan standar internasional pikeun produk sareng jasa anu aranjeunna mésér ti kami . Anjeun tiasa klik dina poto di handap pikeun kéngingkeun tempoan sertipikat anu langkung saé.

2
3
4

Jasa

Kauntungan produk: kualitas dijamin, pangiriman tepat waktu, harga lumayan sareng jasa saé-saé anu hadé ka konsumén. 
Inovasi produk sareng pamutahiran kualitas mangrupikeun kakuatan inti tina pamiayaan perusahaan urang. 
Tim R&D Profesional, konsép manajemén ilmiah sareng alat produksi canggih pikeun nyayogikeun pamenta pikeun kualitas produk anu langkung luhur.