Taros Kami

Hebei Kanglida Metal Net Co, Ltd

Alamat

Zon Xutuan, Anping County, Propinsi Hebei, Cina.

Telepon

18622332936
0086- (0) 318-7535468

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami