Disc

Disc

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Hiji lapisan disk, sababaraha lapisan sareng tempat las hiji lapisan sareng sababaraha layes disc sareng aluminium tepi; béda cakram bentukna béda sareng alun aluminimum sareng tempat las.

Aplikasi: Dipaké dina larutan filtrasi dina karét plastik sareng serat kimia jsb.

discs-welding

disc-weldeding-3

disc-inspection


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali