Epoxy Kabel Jukut

Epoxy Wire Mesh

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Ngaran Produk: kawat dilapis epoxy bolong .hydraulic filter screen.metal kawat bolong pikeun elemen saringan hidrolik, saringan elemen panyaring kawat bolong
Katerangan lengkep tina produk: Salaku lapisan dukungan, bolong epoksi utamana dianggo dina hidraulik atanapi hawa saringan. Bahanna tina kawat waja tahan karat, kawat aluminium sareng kawat bolong.
Ciri produk: Saatos pangobatan permukaan, titik interlacing tetep, anu apeture bahkan sareng alun-alun, kabel Lungsi sareng watang nangtung, produk henteu gampang dileungitkeun sareng cacad, ningkatkeun kakuatan dukungan; datar sareng permukaan bolong anu lumayan, urang tiasa ngahasilkeun warna permukaan anu béda-béda, ketebalan palapis color.uniform lemes sareng lustrous.
Kauntungan produk:Rintangan korosi immersion minyak, Éta tiasa diuji dina suhu anu béda-béda sareng kali ku rupa-rupa merek minyak minyak hidrolik, sareng permukaan palapis teu robih. Éta cocog pikeun produk saringan hidraulik khusus kanggo suhu tinggi sareng tekanan tinggi. saatos dioksidasi dina suhu anu langkung luhur, kuat adhesion palapis bubuk, résistansi shock, anti kacapean


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali