Metal Mesh Series

123
  • Stainless Steel Wire Mesh

    Mesh Kabel Stainless Steel

    Looms: anyaman looms sareng jinis anu béda 120 set Bahan: SUS / AISI 304 304L 316 316L 310 310S 321 430, jsb Tenun: anyaman polos, twill ninun, tenun dusun polos, ninja twill ninja, twill sabalikna sabuk dawai, 0.5 -600mesh Width: 0.5m, 1.0m, 1.2m, 1.5m, 2.5m, 4m Dianggo: Stainless steel kawat bolong kalayan tahan alus teuing ngalawan asam, alkali, panas sareng korosi, kakuatan tinggi, seueur dianggo dina filtrasi peralatan pikeun mobil, karét plastik, serat serat kimia ...
  • Epoxy Wire Mesh

    Epoxy Kabel Jukut

    Nama produk: kawat epoxy bolong saring .hydraulic filter screen.metal bolong bolong pikeun elemen saringan hidraulik, saringan elemen dukung kawat bolong Katrangan detil produk: Minangka lapisan dukungan, bolong epoksi utamana dianggo dina saringan hidraulik atanapi hawa. bolong kawat beusi bolong, kawat bolong aluminium sareng bolong baja ciri Produk: Saatos perawatan permukaan, titik interlacing tetep, apeture aya sareng alun-alun, lungsi sareng kabel tenun anu nangtung, prod ...
  • Disc

    Disc

    Hiji lapisan disk, sababaraha lapisan sareng tempat las hiji lapisan sareng sababaraha layes disc sareng aluminium tepi; béda cakram bentukna béda sareng alun aluminimum sareng tempat las. Aplikasi: Dipaké dina larutan filtrasi dina karét plastik sareng serat kimia jsb.
  • plain Steel Wire Mesh

    Mesh Kawat baja Steel

    Looms: tenun looms sareng jinis anu béda 86 set Bahan: Jenis karat karbon rendah: tenun polos, tenun dusun polos, ninun twill, sabalikna sabuk sabuk, sabari lawon herringbone: 2-80mesh Width: 0.5m, 1.0m, 1,30m Dianggo: lega digunakeun dina alat ekstrusi pikeun plastik, karét, filtrasi sareng saterasna. PLAIN STEEL WIRE MESH: PLAIN WEAVE MESH (INCH) WIRE DIA. (Mm) Aperture (mm) 8 0.710 2.465 10 0.63 1.91 12 0.60 1.516 14 0.50 1.314 16 0.45 1.137 18 0.40 1.011 20 0.40 0.87 30 0.3 ...
  • Phosphor Bronze Wire Mesh And Brass Wire Mesh

    Mesh Kawat Perunggu Phosphor Sareng Kawat Kuningan

    Perusahaan kami tiasa nyayogikeun jaringan kawat kuningan fosfor sareng lawon kuningan ti 1 bolong dugi ka 300mesh. Lebar tina 0.6m ka 1.3m, panjangna ti 15m dugi ka 100m. Bahan: kawat gangsa fosfor sareng bolong kawat bolong Tenun: anyaman polos, twill ninun sareng anyaman purba-empang Petunjuk: korosi tahan, tahan résistansi, résistansi asam sareng résistansi alkali. Aplikasi: Fospor kawat bolong bolong sareng kawat tambaga anu biasa dipaké salaku kaén kawat halus dina sababaraha industri, sapertos saringan rupa jinis ...
  • Vacuum Annealing

    Vakum Annealing

    Bahan: 304, 304L, 316, 316L, 310, 310S, 430, 321 léngkah Ukuran: 1. nyayogikeun gulungan, jalur sareng cakram 2. ngalebetkeun lebar 2.0m panjangna, panjang 300m Aplikasi: Dina vakum, urang tiasa ngalakukeun stree relieving onne material béda sareng bolong anu béda-béda, ku kituna urang tiasa ngadamel saringan pikeun sagala jinis shaps kalayan gampang.