Disc Filter Non-Metal

Non-Metal Filter Discs

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Mesh dibuka 11-900 micron.
Lebar: 1-3.3M.
Panjang: 30-70M, atanapi ngahasilkeun salaku sarat anjeun.
Aplikasi: Penapis cair sareng padet dina dahareun, farmasi sareng industri anu sanés.
 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali