Produk Non-Metal

123
  • Non-Metal Filter

    Filter Non-Metal

    Saringan non-logam: poliéster sareng bolong nilon bolong Looms: 39 nyetél SULZER RUTI ti Switzeland Spésifikasi: 20-400mesh Lebar: lebar maksimum kami 3.6m, sareng tiasa motong lebar anu béda-béda numutkeun Karakter Pelancong: tahan ngalawan asam, alkali Dianggo: seueur dipaké dina saringan cairan sareng padet pikeun tuangeun, farmasi mesh ngitung Yarn diaméterna bolong buka bukaan lega Ketebalan Berat Bahan inci microns g / m2 24 280 750 53 530 156 PA6 30 250 600 600 ...
  • Non-Metal Filter Discs

    Disc Filter Non-Metal

    Mesh dibuka: 11-900 micron. Lebar: 1-3.3M. Panjang: 30-70M, atanapi ngahasilkeun salaku sarat anjeun. Aplikasi: Cairan sareng padet dina tuangeun cai, farmasi sareng industri anu sanés.  
  • Filter Bag

    Filter Kantong

    Filter Bag Material: Dianggo: Air Filtration, Cairan filtrasi, Power filtration. Filter Filter Spésifikasi Jenis Aliran Aliran (m3 / h) Daérah Penapisan (m2) Ukuran (Diameter X Panjang) # 1 20 0.25 7 ″ x 16 ″ (180mm x410mm) # 2 40 0.50 7 ″ x 32 180 (180mm x 810mm) # 3 6 0.10 4 ″ x 8,25 ″ (102mm x 210mm) # 4 12 0.15 4 ″ x 14 ″ (102mm x 356mm) # 5 25 0.30 6 7/8 ″ x 34 ″ (175mm x 870mm) * Ukuran tiasa aya dina anjeun kahoyong.