Mesh Kawat Perunggu Phosphor Sareng Kawat Kuningan

Phosphor Bronze Wire Mesh And Brass Wire Mesh

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Perusahaan kami tiasa nyayogikeun jaringan kawat kuningan fosfor sareng lawon kuningan ti 1 bolong dugi ka 300mesh. Lebar tina 0.6m ka 1.3m, panjangna ti 15m dugi ka 100m.

Bahan: kawat gangsa fosfor sareng bolong kawat bolong 
Tenun: ninun polos, twill ninun sareng ninun polos kosong
Pitur: korosi tahan, maké ketahanan, résistansi asam sareng résistansi alkali.
Aplikasi: Tembok tembaga phosphor sareng bolong kawat bolong umumna dipaké salaku lawon kawat anu alus dina sababaraha industri, sapertos bijil, rupa, porselainclay, percetakan porselin, sareng nyaring cairan, gas sareng sapanunggalan.

MESH (INCH) WIRE DIA. (Mm) Bukaan (mm)
14 0,45 1,37
16 0,40 1.19
18 0,40 0,99
20 0,40 0,87
30 0,30 0,55
36 0,25 0,46
40 0,22 0,415
45 0,16 0,40
50 0,20 0,30
60 0,16 0,25
80 0,12 0,20
100 0,10 0,155
150 0,06 0,11
200 0,05 0,077
250 0,04 0,062
Lebar sayogi: 0.60m-1.30m

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali