Produk

123
  • Stainless Steel Wire Mesh

    Mesh Kabel Stainless Steel

    Looms: anyaman looms sareng jinis anu béda 120 set Bahan: SUS / AISI 304 304L 316 316L 310 310S 321 430, jsb Tenun: anyaman polos, twill ninun, tenun dusun polos, ninja twill ninja, twill sabalikna sabuk dawai, 0.5 -600mesh Width: 0.5m, 1.0m, 1.2m, 1.5m, 2.5m, 4m Dianggo: Stainless steel kawat bolong kalayan tahan alus teuing ngalawan asam, alkali, panas sareng korosi, kakuatan tinggi, seueur dianggo dina filtrasi peralatan pikeun mobil, karét plastik, serat serat kimia ...
  • Epoxy Wire Mesh

    Epoxy Kabel Jukut

    Nama produk: kawat epoxy bolong saring .hydraulic filter screen.metal bolong bolong pikeun elemen saringan hidraulik, saringan elemen dukung kawat bolong Katrangan detil produk: Minangka lapisan dukungan, bolong epoksi utamana dianggo dina saringan hidraulik atanapi hawa. bolong kawat beusi bolong, kawat bolong aluminium sareng bolong baja ciri Produk: Saatos perawatan permukaan, titik interlacing tetep, apeture aya sareng alun-alun, lungsi sareng kabel tenun anu nangtung, prod ...
  • Disc

    Disc

    Hiji lapisan disk, sababaraha lapisan sareng tempat las hiji lapisan sareng sababaraha layes disc sareng aluminium tepi; béda cakram bentukna béda sareng alun aluminimum sareng tempat las. Aplikasi: Dipaké dina larutan filtrasi dina karét plastik sareng serat kimia jsb.
  • Non-Metal Filter

    Filter Non-Metal

    Saringan non-logam: poliéster sareng bolong nilon bolong Looms: 39 nyetél SULZER RUTI ti Switzeland Spésifikasi: 20-400mesh Lebar: lebar maksimum kami 3.6m, sareng tiasa motong lebar anu béda-béda numutkeun Karakter Pelancong: tahan ngalawan asam, alkali Dianggo: seueur dipaké dina saringan cairan sareng padet pikeun tuangeun, farmasi mesh ngitung Yarn diaméterna bolong buka bukaan lega Ketebalan Berat Bahan inci microns g / m2 24 280 750 53 530 156 PA6 30 250 600 600 ...
  • plain Steel Wire Mesh

    Mesh Kawat baja Steel

    Looms: tenun looms sareng jinis anu béda 86 set Bahan: Jenis karat karbon rendah: tenun polos, tenun dusun polos, ninun twill, sabalikna sabuk sabuk, sabari lawon herringbone: 2-80mesh Width: 0.5m, 1.0m, 1,30m Dianggo: lega digunakeun dina alat ekstrusi pikeun plastik, karét, filtrasi sareng saterasna. PLAIN STEEL WIRE MESH: PLAIN WEAVE MESH (INCH) WIRE DIA. (Mm) Aperture (mm) 8 0.710 2.465 10 0.63 1.91 12 0.60 1.516 14 0.50 1.314 16 0.45 1.137 18 0.40 1.011 20 0.40 0.87 30 0.3 ...
  • Phosphor Bronze Wire Mesh And Brass Wire Mesh

    Mesh Kawat Perunggu Phosphor Sareng Kawat Kuningan

    Perusahaan kami tiasa nyayogikeun jaringan kawat kuningan fosfor sareng lawon kuningan ti 1 bolong dugi ka 300mesh. Lebar tina 0.6m ka 1.3m, panjangna ti 15m dugi ka 100m. Bahan: kawat gangsa fosfor sareng bolong kawat bolong Tenun: anyaman polos, twill ninun sareng anyaman purba-empang Petunjuk: korosi tahan, tahan résistansi, résistansi asam sareng résistansi alkali. Aplikasi: Fospor kawat bolong bolong sareng kawat tambaga anu biasa dipaké salaku kaén kawat halus dina sababaraha industri, sapertos saringan rupa jinis ...
  • Vacuum Annealing

    Vakum Annealing

    Bahan: 304, 304L, 316, 316L, 310, 310S, 430, 321 léngkah Ukuran: 1. nyayogikeun gulungan, jalur sareng cakram 2. ngalebetkeun lebar 2.0m panjangna, panjang 300m Aplikasi: Dina vakum, urang tiasa ngalakukeun stree relieving onne material béda sareng bolong anu béda-béda, ku kituna urang tiasa ngadamel saringan pikeun sagala jinis shaps kalayan gampang.
  • Non-Metal Filter Discs

    Disc Filter Non-Metal

    Mesh dibuka: 11-900 micron. Lebar: 1-3.3M. Panjang: 30-70M, atanapi ngahasilkeun salaku sarat anjeun. Aplikasi: Cairan sareng padet dina tuangeun cai, farmasi sareng industri anu sanés.  
  • Filter Bag

    Filter Kantong

    Filter Bag Material: Dianggo: Air Filtration, Cairan filtrasi, Power filtration. Filter Filter Spésifikasi Jenis Aliran Aliran (m3 / h) Daérah Penapisan (m2) Ukuran (Diameter X Panjang) # 1 20 0.25 7 ″ x 16 ″ (180mm x410mm) # 2 40 0.50 7 ″ x 32 180 (180mm x 810mm) # 3 6 0.10 4 ″ x 8,25 ″ (102mm x 210mm) # 4 12 0.15 4 ″ x 14 ″ (102mm x 356mm) # 5 25 0.30 6 7/8 ″ x 34 ″ (175mm x 870mm) * Ukuran tiasa aya dina anjeun kahoyong.