Mesh Kabel Stainless Steel

Stainless Steel Wire Mesh

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Looms: anyaman gelang kalayan jinis tipeu 120 set  
Bahan: SUS / AISI 304 304L 316 316L 310 310S 321 430 jsb. 
Jenis tenun: ninun polos, twill ninun, anyaman polong nenun, twill ninun tenun, twill sabalikna sabuk anyaman, dikerik
Mesul: 0.5-600mesh 
Lebar: 0.5m, 1.0m, 1.2m, 1.5m, 2.5m, 4m    
Dianggo Jaringan kawat stainless steel sareng résistansi na teuing ngalawan asam, alkali, panas sareng korosi, kakuatan tinggi, seueur dianggo dina panyaring peralatan otomatis, karét plastik, tékstil serat kimia, industri kimia, minyak jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali