Vakum Annealing

Vacuum Annealing

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Bahan: 304, 304L, 316, 316L, 310, 310S, 430, 321 ect
Ukuran: 1. papapisan kana gulungan, jalur sareng cakram
          2. Ngahijikeun rubak 2.0m panjangna, panjangna 300m
Aplikasi: Dina vakum, urang tiasa ngalaksanakeun kandang anu lega dina bahan anu béda sareng bolong anu béda-béda, ku kituna urang tiasa damel saringan kana sagala jinis shaps kalayan gampang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali